Demo

Een paar voordelen van het gebruik van onze digitale formulieren:

Voordeel Uitleg
 Geschikt voor mobiel Uiteraard kunnen onze enquêtes ook op smartphones en tablets ingevuld worden. De layout van de vragenlijst wordt geoptimaliseerd voor weergave op elk apparaat. Ervaar zelf de gebruiksvriendelijkheid van onze mobiele versie door onze demovragenlijst te openen op uw smartphone of tablet.
 In één keer geladen In tegenstelling tot online vragenlijsten van de meeste van onze concurrenten worden onze enquêtes in hun geheel snel geladen en zijn vervolgens zonder verdere wachttijden in te vullen. Tijdens het 'bladeren' naar volgende pagina's hoeft er geen verbinding gemaakt te worden met onze servers. Dit versnelt niet alleen het invulproces, maar heeft ook een positief effect op de gebruikservaring, aangezien er tijdens het invullen geen connecties met de server meer plaatsvinden en dus ook niet verloren kunnen gaan (dus geen welbekende '404 - Pagina niet beschikbaar'-foutmelding).
 Slimme logica Aan de hand van eerder gegeven antwoorden worden alleen relevante (sets van) vragen of pagina's getoond. Zo zijn ook ingewikkelde routeringsschema's en lange vragenlijsten eenvoudig in te vullen. Dit vergroot de kans op correcte data-invoer.
 Tijdelijk opslaan van data De gebruiker kan de ingevulde data te allen tijde bewaren, aanpassen en weer terughalen.

Klik op onderstaand plaatje om de demo te starten.


Maak een vrijblijvende afspraak

» Lees meer: Rapportage

© 2015 Active Reaction C.V., P.C. Hooftstraat 47, 1071 BN Amsterdam - Alle rechten voorbehouden. Website ontwikkeld en gehost door ActiveReaction.
Telefoon: (020) 676 2626 (020) 676 2626 | E-mail: info@activereaction.com

Disclaimer     |    Privacy Disclaimer  | Privacy