ActiveReaction is uw technische partner voor het online verzamelen van klinische data en het beheren van klinische onderzoeken

ActiveReaction ondersteunt bij online klinische dataverzameling


Wij programmeren uw eCRFs

eCRFs voor klinische studies

Met behulp van zelfontwikkelde software voor het genereren van digitale versies van medische formulieren maken we slimme, electronische Case Report Forms (eCRFs). Onze technologie ondersteunt uitgebreide en complexe routing en data-input-validatieregels waar de meeste concurrerende ('gratis') online survey tools grote moeite mee hebben. Onderzoekers, artsen en overige gebruikers van ons EDC-systeem ervaren het invullen van onze eCRFs als gebruiksvriendelijk, makkelijk en bevorderend voor een correcte data-invoer.

Sinds 2006 maken we niet alleen eCRFs voor klinische studies van moleculair-diagnostische bedrijven die voorpellende genetische testen aanbieden aan patiënten met multiple myeloma, borstkanker, darmkanker, prostaatkanker of blaaskanker, maar ook voor medische-technologiebedrijven die slimme apparaten voor hun patiënten ontwikkelen.

Onze klanten

We geven u controle over uw klinische studies via onze Clinical Trials Management Software

Clinical Trials Management System (CTMS) voor klinisch onderzoek

In 2006 hebben we samen met onze launching customer (moleculair diagnostisch bedrijf Agendia) de Clinical Trials Management Software (CTMS) ontworpen. De CTMS is een op maat gemaakte, gebruiksvriendelijke en kostenefficiënte hiërarchische database-applicatie die Agendia en inmiddels ook vele andere biotechbedrijven controle geeft over hun wereldwijde klinische studies.

Met CTMS kunnen Clinical Research Managers (CRMs), Clinical Research Associates (CRAs), laboratoriummedewerkers en clinical program directors zelf:

  • Toegang verschaffen aan toegewezen gebruikers van deelnemende ziekenhuizen tot het beveiligde ActiveReaction Electronische DataCollectie (EDC)-systeem;
  • Artsen automatisch e-mails sturen om ze uit te nodigingen (en te helpen herinneren) de online Case Report Forms (eCRFs) in te vullen;
  • Inzicht krijgen in de huidige invulstatus van de eCRFs van elke patiënt:
Screenshot ActiveReaction EDC-systeem voor klinisch onderzoek

  • Artsen toegang tot bepaalde eCRFs verlenen of (tijdelijk) weigeren;
  • Instructielabels toevoegen aan de online managementtabel;
  • Een of meerdere bestanden of documenten aan elke patient/eCRF-combinatie koppelen;
  • Bepaalde regels en condities toekennen waaraan voldaan moet zijn om deze documenten al dan niet zichtbaar te maken voor artsen;
  • De laatste factuurstatus van elke eCRF rapporteren aan de afdeling Finance;
  • Ingevulde eCRF case data downloaden (gesorteerd op anoniem patiënt-ID in het geval dat er meerdere eCRFs zijn) voor verdere analyses;
  • Trial Summary Reports genereren.
Onze CTMS kan volledig onafhankelijk op uw eigen netwerk draaien (beheerd door uw eigen systeembeheerder) of benaderd worden via een door ons opgezette cloud-dienst (bijvoorbeeld via Amazon© Web Services of Microsoft© Azure), waarbij geen enkele installatie aan uw kant noodzakelijk is.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende webinar waarin we de toegevoegde waarde van onze CTMS- en EDC-technologie laten zien? Neemt u dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

Databeveiliging en privacy

Databeveiliging in klinisch onderzoek

Beveiliging van uw klinische data is uitermate belangrijk voor ons. Onze systemen voldoen aan alle eisen die door FDA 21CFR Part 11 voor electronische datamanagement gesteld zijn.

Lees meer

Wat onze klanten zeggen

Logo Agendia
Angela van Egmond (Patient Organization and Clinical Research Liaison van Agendia) zegt:

"Bij Agendia managen we de meeste Klinische Onderzoeken zelf. We gebruiken daarbij sinds 2006 het Clinical Trials Management System (CTMS) van ActiveReaction. CTMS stelt ons in staat om Elektronische DataCollectie (EDC) te gebruiken om klinische-trial-data te verzamelen in de zogenoemde elektronische Case Report Forms (eCRFs). We ervaren dat artsen/onderzoekers bij de deelnemende centers zeer positief zijn over de gebruiksvriendelijkheid van het EDC-systeem van ActiveReaction. Ook geeft CTMS een duidelijk overzicht van de status van de Clinical Trials en maakt het Data Management door meerdere personen binnen de organisatie mogelijk."

Logo Medex15
Lisette Stork-Sloots (President & mede-oprichter van Medex15) zegt:

"ActiveReaction ontwikkelt clinical-trials-software en kunnen in slechts een paar dagen nieuwe electronische Case Report Forms (eCRFs) maken. Ze passen - indien nodig - eCRFs aan binnen 24 uur en lossen eventuele technische problemen onmiddellijk op. Ze leveren moleculair diagnostische biotechbedrijven een kostenbesparende datacollectie-tool die zeer positief is ontvangen door deelnemende ziekenhuizen en artsen."

Neem contact met ons op

© Copyright 2021 - Active Reaction CV - Alle Rechten Voorbehouden.
Disclaimer     |    Privacybeleid
36 van onze klanten hebben onze diensten in het verleden beoordeeld en ActiveReaction scoort daarbij 4.5 uit 5!
DisclaimerPrivacybeleid