ActiveReaction is uw specialist in digitale dataverzameling en datamanagement

ActiveReaction is specialist in EDC software-oplossingen


Geschiedenis

Hoe het allemaal begon

ActiveReaction is in 2002 opgericht door de broers Peter en Marcel Vlietstra, toen ze een gat in de online marktonderzoekbranche zagen. Met zelfontwikkelde Online Survey Generator software bedienden ze aanvankelijk de traditionele marktonderzoekbureau's die toen nog voornamelijk marktonderzoek deden via de telefoon, groepsinterviews en papieren vragenlijsten. Door de slimme, gebruiksvriendelijke online enquêtes van ActiveReaction waren de marktonderzoekbureau's in staat om sneller, effectiever en goedkoper marktonderzoeksdata te verzamelen en te beheren.

Tegenwoordig levert ActiveReaction aan verschillende marktsectoren een breed scala van software-oplossingen en diensten waarbij de focus ligt op de complexere, geavanceerde processen van dataverzameling en datamanagement, zoals (onderzoeker-geïnitieerde) klinische onderzoeken en klinische studies (eCRFs, Clinical Trial Management Software), real-time video-onderzoek (inhoudelijk testen van videoproducties), digitale ondernemingsraadverkiezingen (OR-verkiezingen) en meertalige online marktonderzoeksprojecten.

Onze klanten

Managementteam

Marcel Vlietstra, Business Development, Operations & Business Data Analyst (LinkedIn)

Peter Vlietstra, Research & Development

Samen bieden Peter en Marcel een unieke combinatie van technische kennis en pragmatische, klantgerichte en persoonlijke service.

Onze kernwaarden

Onze waarden

Wij blijven innoveren. Wij hebben ruime ervaring, zijn flexibel en pro-actief. Wij bieden hoge kwaliteit. Integriteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben oog voor detail. Wij denken actief met onze klanten mee en gaan - waar mogelijk - een langetermijnrelatie met ze aan.

Klanten profiteren van de ruimschoots bewezen betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en kostenbesparingen van onze producten en stellen onze persoonlijke, professionele en actieve reacties op hun vragen en aanvullende wensen zeer op prijs.

Neem contact met ons op

© Copyright 2021 - Active Reaction CV - Alle Rechten Voorbehouden.
Disclaimer     |    Privacybeleid
36 van onze klanten hebben onze diensten in het verleden beoordeeld en ActiveReaction scoort daarbij 4.5 uit 5!
DisclaimerPrivacybeleid