ActiveReaction is uw specialist in digitale dataverzameling en datamanagement

ActiveReaction is specialist in EDC software-oplossingen


Geschiedenis

Hoe het allemaal begon

ActiveReaction is in 2002 opgericht door de broers Peter en Marcel Vlietstra, toen ze een gat in de online marktonderzoekbranche zagen. Met zelfontwikkelde Online Survey Generator software bedienden ze aanvankelijk de traditionele marktonderzoekbureau's die toen nog voornamelijk marktonderzoek deden via de telefoon, groepsinterviews en papieren vragenlijsten. Door de slimme, gebruiksvriendelijke online enquêtes van ActiveReaction waren de marktonderzoekbureau's in staat om sneller, effectiever en goedkoper marktonderzoeksdata te verzamelen en te beheren.

Tegenwoordig levert ActiveReaction aan verschillende marktsectoren een breed scala van software-oplossingen en diensten waarbij de focus ligt op de complexere, geavanceerde processen van dataverzameling en datamanagement, zoals (onderzoeker-geïnitieerde) klinische onderzoeken en klinische studies (eCRFs, Clinical Trial Management Software), real-time video-onderzoek (inhoudelijk testen van videoproducties), digitale ondernemingsraadverkiezingen (OR-verkiezingen) en meertalige online marktonderzoeksprojecten.

Onze klanten

Managementteam

Marcel Vlietstra, Business Development, Operations & Business Data Analyst (LinkedIn)

Profielfoto Marcel Vlietstra

Marcel heeft zijn universiteitsdiploma in Media Studies behaald aan de Universiteit van East Anglia (Groot-Brittannië). Hij heeft meer dan 15 jaar commerciële ervaring in projectmanagement, business data-analyse en business development. Marcel is verantwoordelijk voor operations, sales en marketing. Marcel is tevens managing partner van Indiepend Pictures, een onafhankelijk filmproductiebedrijf waar hij momenteel verantwoordelijk is voor de marketing en verkoop van regisseur Marc Conen's Engelstalige speelfilmdebuut Sunset Contract.

Peter Vlietstra, Research & Development

Profielfoto Peter Vlietstra

Peter heeft zijn universiteitsdiploma in Computer Science ook behaald aan de Universiteit van East Anglia (Groot-Brittannië). Hij heeft meer dan 25 jaar commerciële IT-ervaring in software-R&D in verschillende client/serveromgevingen, platforms en programmeertalen. Peter is verantwoordelijk voor het ontwerp en de implementatie van alle ActiveReaction-softwareproducten. Peter heeft tevens banden met vertaalbureau Snelvertaler, een Language Service Provider die behoort tot een van de grootste in West-Europa.

Samen bieden Peter en Marcel een unieke combinatie van technische kennis en pragmatische, klantgerichte en persoonlijke service.

Onze kernwaarden

Onze waarden

Wij blijven innoveren. Wij hebben ruime ervaring, zijn flexibel en pro-actief. Wij bieden hoge kwaliteit. Integriteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben oog voor detail. Wij denken actief met onze klanten mee en gaan - waar mogelijk - een langetermijnrelatie met ze aan.

Klanten profiteren van de ruimschoots bewezen betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en kostenbesparingen van onze producten en stellen onze persoonlijke, professionele en actieve reacties op hun vragen en aanvullende wensen zeer op prijs.

Neem contact met ons op

© Copyright 2018 - Active Reaction CV - Alle Rechten Voorbehouden.
Disclaimer     |    Privacybeleid
36 van onze klanten hebben onze diensten in het verleden beoordeeld en ActiveReaction scoort daarbij 4.5 uit 5!
DisclaimerPrivacybeleid