Privacy

Algemeen

Voor ActiveReaction is een verantwoorde omgang met gegevens van gebruikers van groot belang. ActiveReaction respecteert de regels ten aanzien van de privacy en bescherming van persoonsgegevens. Als lid van de MarktOnderzoekAssociatie houdt ActiveReaction zich bij uitvoering van marktonderzoek aan de internationale code voor het marktonderzoek, die is opgesteld door de Europese Vereniging voor Marktonderzoek ESOMAR in samenwerking met de Internationale Kamer van Koophandel ICC.

Persoonsgegevens

ActiveReaction houdt zich aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) stelt. ActiveReaction zal persoonsgegevens nooit aan derden ter beschikking stellen zonder expliciete toestemming van de respondent. Indien wettelijk vereist of door een gerechtelijk- of overheidsonderzoek kan het noodzakelijk zijn dat uw persoonsgegevens worden vrijgegeven. Persoonsgegevens worden uitsluitend vrijwillig verzameld en alleen voor onderzoeksdoeleinden gebruikt. ActiveReaction draagt zorg voor een passende (technische) beveiliging tegen verlies en onrechtmatig gebruik van persoonsgegevens.

Websitebezoekgegevens

Tijdens uw bezoek aan deze website wordt algemene informatie verzameld, zoals uw IP-adres, het type browser dat u gebruikt, de bestanden die u opvraagt en de pagina's die u bezoekt. We gebruiken Google Analytics om het verkeer van en naar deze website te analyseren. Wij kunnen u niet uit deze informatie persoonlijk 'herkennen'. Deze gegevens worden enkel gebruikt om de inrichting en effectiviteit van de website te verbeteren.

Kijkerspanel

Bij TIM-Online™-projecten maakt ActiveReaction gebruik van een speciaal daarvoor geworven kijkerspanel. De personen in dit kijkerspanel zijn strikt gescheiden van de personen die aan overige vormen van internetonderzoek meedoen. De privacyrichtlijnen, zoals hier opgesteld, zijn ook van kracht op het kijkerspanel.

Gebruik van cookies

Een cookie is een klein bestand dat door een webserver wordt aangemaakt en op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Bij herhaalde oproepen aan dezelfde webserver wordt dit bestand dan weer meegestuurd, waardoor de webserver 'weet' met wie het bij vorige oproepen te maken had. Dit kan privacyimplicaties hebben, omdat zo het 'bladergedrag' per (anonieme) persoon kan worden getraceerd. Daarom zijn de door ons gedigitaliseerde enquêtes volledig cookie-vrij, wat bij de meeste van onze concurrenten niet het geval is. Wilt u hierover meer (technische) informatie, neem dan contact met ons op.

Wijzigingen privacyrichtlijnen

ActiveReaction behoudt zich het recht voor om deze privacyrichtlijnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. ActiveReaction raadt u daarom aan zo nu en dan deze privacyrichtlijnen opnieuw door te lezen.

Vragen en opmerkingen

Als u nog vragen of opmerkingen heeft over het privacybeleid van ActiveReaction, neemt u dan contact met ons op.

» Ga naar de homepagina

© 2015 Active Reaction C.V., P.C. Hooftstraat 47, 1071 BN Amsterdam - Alle rechten voorbehouden. Website ontwikkeld en gehost door ActiveReaction.
Telefoon: (020) 676 2626 (020) 676 2626 | E-mail: info@activereaction.com

Disclaimer     |    Privacy Disclaimer  | Privacy