Software

We verzorgen voor onze klanten de technische implementatie van complexere online én offline enquêteprojecten. We gebruiken daarbij softwareproducten die we in eigen beheer hebben ontwikkeld en waar we volledige controle over hebben.


   Softwareproducten die we gebruiken om diensten aan onze klanten te leveren

Een paar voorbeelden:

Product Omschrijving

ARM

ARM staat voor ActiveReaction Manager: Onze interne digitale enquêtetool waarmee wij formulieren van onze klanten snel kunnen omzetten naar gebruiksvriendelijke digitale versies (die ook geschikt zijn voor mobiele apparaten), al dan niet in meerdere talen.

Live Report

Onze snelle rapportagetool om ruwe data veilig in real-time op te halen.

» Zie ook: Rapportage

TIM-Online™

Acroniem voor Tv&radio Impact Meter via internet: onze TV-onderzoekstool ontwikkeld in samenwerking met Klapper Communicatie om het succes van videocontent te kunnen voorspellen.

» Zie ook: TV-onderzoek

Data Analyser

Onze TIM-Online™ visuele rapportagetool die uw content toont in relatie tot de real-time TIM-Online™-scores en de kwalitatieve antwoorden op de open vragen. Zo ziet u in één keer welke fragmenten goed of slecht scoren en ook waarom.

» Zie ook: TV-onderzoek

Wij krijgen echter ook steeds vaker het verzoek van klanten om maatwerksoftware te ontwikkelen om hun eigen bedrijfsprocessen (waarin vertrouwelijke data wordt verzameld, beheerd en gerapporteerd), te moderniseren, vergemakkelijken of te versnellen.


  Complete software-oplossingen die we voor onze klanten hebben ontwikkeld voor een fractie van de kosten die grote IT-consultancybedrijven in rekening brengen.

Een paar voorbeelden:

Product Omschrijving

KitManager (voor pharma-bedrijven)

Database-applicatie om meerdere klinische onderzoeken (clinical trials) te kunnen monitoren en managen. Clinical Research Managers kunnen eenvoudig toegang tot de electronische klinische vragenlijsten (Clinical Report Forms, of eCRFs) 'open' en 'dicht' zetten voor deelnemende sites. Andere handige functies zijn: het automatisch versturen van emailnotificaties en reminders aan artsen, het gemakkelijk uitdraaien van periodieke klinische onderzoeksrapporten (clinical trial summary reports) en het snel exporteren van eCRF-data in één overzichtelijk bestand voor verdere analyse en controle.

ARRA

ARRA staat voor ActiveReaction Report Author: Onze geavanceerde rapportagetool die een vooraf gedefinieerd template-document automatisch vult met de laatste vragenlijstresultaten in het gewenste formaat (denk aan taartgrafieken, draaitabellen, uitkomst van formules). Functies die we speciaal voor de mobilteitsmarkt hebben toegevoegd zijn: creëren van duidelijke grafieken om aanwezigheid in kaart te brengen, plotten van herkomstpostcodes op landkaarten, hercoderen van vragen en antwoorden en berekenen van gemiddelde reistijden.

» Zie ook: Rapportage

ATLAS

Customer Relationship Management (CRM) systeem voor multinationals om klantgegevens, afspraken en werkzaamheden (sales, support) te managen. Alle data wordt in gangbare databases en volledig out-of-the-cloud opgeslagen, zodat u altijd bij uw vertrouwelijke data kunt en niemand (mede-)eigenaar wordt.

Vraag een gratis offerte aan

» Lees meer: Over ons

© 2015 Active Reaction C.V., P.C. Hooftstraat 47, 1071 BN Amsterdam - Alle rechten voorbehouden. Website ontwikkeld en gehost door ActiveReaction.
Telefoon: (020) 676 2626 (020) 676 2626 | E-mail: info@activereaction.com

Disclaimer     |    Privacy Disclaimer  | Privacy