ActiveReaction ontwikkelt eigen video insights tools om de impact en het succes van uw video's te voorspellen

ActiveReaction voorspelt het succes van uw video's


We meten de impact van uw video's op uw kijkers in real-time

Geboeidheid van kijkers

ReelRater™, de opvolger van TIM-Online™ is een innovatieve en kostenbesparende onderzoekstool waarmee we het succes van uw video's kunnen voorspellen. De tool registreert real-time impactscores en kwalitatieve feedback van kijkers van uiteenlopende (online) audio- en videocontent.

ReelRater™ onderzoeksdata levert confronterende inzichten in de sterke en zwakke momenten van video's en concrete handvatten waarmee makers hun producties kunnen optimaliseren en marketeers hun brand awareness kunnen vergroten:

Grafiek real-time impactscores video-onderzoek

ReelRater™ voorspelt het succes van uw video's, omdat de tool vooraf al gedetailleerd antwoord kan geven op de vragen waar en waarom mensen zouden blijven kijken of wegzappen. Tevens hebben we benchmark-modellen berekend om de optimale lengte van scènes, gebruik van emotie, relevantie van informatie, cutting-snelheid en het effect van pieken in geboeidheidscores op content te bepalen.

ReelRater™ draait in elke moderne browser en op alle platformen, zoals tablets, smartphones, PCs en iMacs en wordt ingezet door producenten van televisie- en radioprogramma's, commercials en online (branded) video's, Multi-Channel Networks (MCNs), YouTube-vloggers en marketeers.

ReelRater™ is een initiatief van ActiveReaction en Klapper Communicatie.

Onze klanten

Hoe ReelRater™ werkt

Hoe ReelRater werkt

Materiaal aanleveren
U e-mailt ons de link naar uw video op YouTube en welke vragen u uw doelgroep wilt stellen (project survey).

Steekproeftrekking
ReelRater™-onderzoek wordt uitgevoerd onder een (representatieve) steekproef van uw gewenste doelgroep. Dit kan uw eigen community of panel zijn of een extern panel. U bepaalt de steekproefvariabelen waaraan uw doelgroep moet voldoen en wij regelen de rest. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van uw steekproefvoorkeuren neemt dit over het algemeen 4-5 werkdagen in beslag om de steekproef te (laten) trekken en deelnemers uit te nodigen voor het onderzoek. ReelRater™ is volledig schaalbaar en in meerdere talen beschikbaar, zodat u uw video's ook in andere landen onder de lokale bevolking kunt laten testen.

Projectlink
Binnen 1-2 werkdagen leveren we een unieke, op-maat-gemaakte ReelRater™-projectlink die aan de doelgroep kan worden verstrekt. Deze link kan bijvoorbeeld als embedded link op uw (of een aanverwante) website worden geplaatst of direct per e-mail naar de deelnemers worden verstuurd.

Dataverzameling
Deelnemers bekijken uw videoproductie op een tablet, smartphone, computer of laptop van begin tot eind en geven daarbij continu feedback over hun mate van geboeidheid door een slider (knop) heen en weer te bewegen. Daarna lichten ze hun meest positieve en meest negatieve momenten toe aan de hand van 2 open vragen. Tenslotte vullen ze uw project survey in en sturen ze de data naar ons.

Rapportage
We sluiten de toegang tot het project af zodra we uw gewenste aantal completes (inclusief een ruime marge) binnen hebben. Daarna voeren we direct een data-integriteitscheck uit en sturen we u tenslotte een ReelRater™-rapport bestaande uit:

  • Geboeidheidscores van uw videoproductie op secondeniveau;
  • Kwalitatieve feedback van uw doelgroep over het waar en waarom in 'pieken' en 'dalen' in geboeidheid;
  • Antwoorden uit de vragenlijst (project survey);
  • Conclusies en aanbevelingen (optioneel).


Neem contact met ons op

© Copyright 2021 - Active Reaction CV - Alle Rechten Voorbehouden.
Disclaimer     |    Privacybeleid
36 van onze klanten hebben onze diensten in het verleden beoordeeld en ActiveReaction scoort daarbij 4.5 uit 5!
DisclaimerPrivacybeleid